Mondzorgpraktijk DedeGebitsreiniging

[zoekterm] in [locatie]

Preventie begint bij goede mondzorg

Uw gebit verdient optimale preventie. Het voorkomen van tandplak en gaatjes begint bij een goede mondverzorging. Tandplak bestaat uit bacteriën die gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Het voorkomen van gaatjes en ontstekingen is beter dan het genezen en vormt een goede preventie.

Het is belangrijk om als preventie uw mond in een goede conditie te houden.  De volgende vier gewoontes zijn van groot belang bij een goede mondverzorging:

  • 2x per dag goed poetsen
  • gezond eten
  • elk half jaar naar de tandarts
  • regelmatig naar de mondhygiënist
  • door de tandarts of mondhygiënist gebit laten reinigen

Professionele gebitsreiniging door een mondhygiënist(e)

Poetsen alleen is niet altijd voldoende. Wij helpen u bij de zorg voor een gezond gebit en onze mondhygiënistes en preventie-assistentes helpen u graag een stap verder, zij geven advies over de beste verzorging van uw gebit en zorgen voor regelmatige professionele gebitsreiniging van tanden en kiezen. Hiermee kan schade aan het gebit worden voorkomen, zodat het aantal behandelingen en daarmee samenhangende kosten worden geminimaliseerd.

Bent u op zoek naar professionele mondhygiëniste in Zwolle om uw gebit te laten reinigen en omgeving (Apeldoorn, Deventer)? U kunt terecht bij Mondzorgpraktijk Dede.