Mondzorgpraktijk Dede

Op zoek naar een mondzorgpraktijk in Apeldoorn?

Voor een behandeling heeft u geen verwijzing nodig!

U bent niet afhankelijk van een verwijzing van uw tandarts om bij ons langs te komen. U bent van harte welkom! De zorg van uw gebit ligt bij ons samen.

Gun uzelf een stralende witte lach!

Bel (038) 853 10 26 Mail info@mondzorgpraktijkdede.nl

Waarom naar een mondzorgpraktijk in Apeldoorn?

Omdat een mondzorgpraktijk onderdeel is van een gezonde levensstijl

Wist u dat een mondzorgpraktijk onderdeel uitmaakt van een gezonde levensstijl. Wie droomt er niet van om zijn leven lang zijn eigen gebit te houden? Toch stellen velen hun gebit flink op de proef: factoren als stress, roken, eten en drinken hebben een slechte invloed op onze mondgezondheid. Hoewel we het nog niet eens hebben gehad over de gevolgen van een erfelijke aanleg voor bepaalde gebitsaandoeningen, lijken we ons punt al te hebben gemaakt: een mondzorgpraktijk in Apeldoorn is essentieel.

En een mondzorgpraktijk in Apeldoorn helpt u om uw mond gezond te houden

De mondhygiënist is een HBO opgeleide paramedicus op het gebied van mondverzorging. De mondhygiënist maakt onderdeel uit van het tandheelkundig team. Dat betekent dat hij samenwerkt met onder andere tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen en paradontologen. Omdat uw mondhygiënist precies weet wat ervoor nodig is om uw mond gezond te houden, kan hij u helpen om uw leven lang uw eigen gebit te behouden.

U gaat dus naar een mondzorgpraktijk als u…

  • Tandsteen of aanslag op uw gebit heeft
  • Last heeft van ontstekingen in uw kaak
  • Gevoelige tanden of teruggetrokken tandvlees heeft
  • Tandvlees heeft dat gemakkelijk bloedt en pijnlijk is
  • Regelmatig een vieze smaak in de mond heeft
  • Last heeft van een slechte adem
  • Regelmatige nieuwe gaatjes krijgt
  • Uw tanden wilt laten bleken
  • Wilt leren hoe u uw gebit goed kunt poetsen

Diabetes, hart- en vaatziekten en zwangerschap

Er kunnen nog meer situaties zijn waarin u een bezoek brengt aan een mondzorgpraktijk in Apeldoorn. Dat is het geval als er bijzondere omstandigheden in uw lichaam zijn die de gezondheid van uw mond beïnvloeden. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer u diabetespatiënt bent of als u aan hart- en vaatziekten lijdt. Maar ook een zwangerschap heeft invloed op de conditie van uw gebit en tandvlees. In deze gevallen adviseren wij u ook om een bezoek te brengen aan een mondzorgpraktijk in Apeldoorn.

Over mij

Zelia Dede een mondzorgpraktijk in ApeldoornMijn naam is Zelia Dede en ben afgestudeerd in 2002 aan het ACTA.

Na mijn studie Mondhygiëne (ACTA) in 2002, met succes te hebben afgerond ben ik werkzaam geweest in verschillende werkvelden zoals in de algemene praktijk, de parodontologie praktijk, academische ziekenhuis in Groningen  én de vrijgevestigde mondhygiëne praktijk, waarvan 9 jaar als zelfstandige. De afgelopen jaren heb ik onder andere de volgende certificaten behaald mondzorg voor ouderen, peri-implantitis, curatieve behandeling module 1 & 2, patiënten voorlichting, motiveren van patiënten in de mondzorgpraktijk, bleken deel 1 en 2, parodontologie deel 1 en 2 en nazorg, mondafwijkingen enzovoorts. Sinds 2009 ben ik aangesloten bij de Stichting Dutch Dental Care Foundation, waarmee ik jaarlijks deelneem als vrijwillige mondhygiëniste aan een tandheelkundig kamp in Kenia.

In mijn werk vind ik het contact met de patiënt heel belangrijk, en hecht zeer veel waarde aan goed geleverde mond zorg, op maat voor iedere patiënt. U moet zich op uw gemak voelen. Mijn streven is kwalitatief hoogwaardige behandelingen te geven, toegespitst op de behoefte van de patiënt, oftewel een goede mondgezondheid!

Sinds 2011 sta ik ingeschreven in het KRM (Kwaliteit Register Mondhygiënisten). Deze registratie wordt beschouwd als een garantie voor de deskundigheid en kwaliteit van de ingeschreven beroepsbeoefenaren. Ik vind het een uitdaging om goede kwaliteit tandheelkundige zorg op maat te leveren, welke voldoet aan de wensen van de patiënt. Ik heb affiniteit met angstige patiënten en andere bijzondere zorggroepen en hecht waarde aan het centraal stellen van de patiënt.

Vakkundig, betrokken, betrouwbaar en adequaat; dat is waar ik voor sta.

Een leven lang een gezond gebit, dat is waar ik voor sta. Graag hoop ik jullie eens te mogen ontmoeten in onze praktijk.

Een gezonde mond is onderdeel van een gezond lichaam!

Kwaliteit staat voorop bij een mondzorgpraktijk in Apeldoorn

Om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mond- en gebitsverzorging, is Agnes ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), de Nederlandse Vereniging Voor Parodontologie (NVVP) en het Kwaliteit Register Mondhygiënisten (KRM).

Informatie over corona

Tandartspraktijken zijn open voor alle tandheelkundige zorg. De kans dat je besmet raakt met het coronavirus in de tandartsenpraktijk is klein. Maar het is altijd goed om voorzichtig te zijn, ook als je naar de tandarts of mondhygiënist moet.

Lees verder